18. toukokuuta 2017

1-VUOTISKUVAUKSISSA


Viime kuussa käytiin kuvauttamassa meidän Wilhelminaa tarkoituksena saada neidistä ihania 1-vuotiskuvia. Kuvaajana toimi Annina Segerman Photography, jonka kuvattavana kävin reilu vuosi sitten myös itse raskauskuvausten merkeissä. Taitavalla Anninalla on ihana kuvaustyyli ja uusi upea valoisa studio Helsingissä. Oltiin tosi tyytyväisiä näihin kuviin, siis niin mielettömän kauniita ja niin meidän neidin näköisiä kuvia. Tekisi mieli kehittää näistä kaikista isot kuvat seinälle, olenkin jo suunnitellut ylä- ja alakerran välisten rappusten yläpuolella olevasta seinästä valokuvaseinää lasten kuville.

Pikkuneiti nauttii huomion keskipisteenä olosta ja kuvaus meni tosi hyvin, mitä nyt pientä karkailua oli kun isossa tilassa oli hauska juoksennella ympäriinsä. Otettiin samalla myös vähän perhekuvia ja yhteiskuvia lapsista, oli ihanaa miten Annina sai meidän aina niin vauhdikkaan pikkumiehenkin innostumaan kuvattavana olosta.

Ja nyt saan tarjota myös teille blogin lukijoille kivan alekoodin Annina Segerman Photographylle: Saat 10% alennuksen 25.5. mennessä varatuista kuvauksista, kun mainitset blogini nimen varauksen yhteydessä!

Postaus yhteistyössä Annina Segerman Photographyn kanssa

4 kommenttia: