27. kesäkuuta 2017

TEMPPUILUA LASTENHUONEESSA


Moikka, ja tervetuloa kurkistamaan meidän lastenhuoneeseen. Talvella taloa remontoidessamme päätettiin yhdistää kaksi pientä vierekkäistä makuuhuonetta yhdeksi isoksi ja tehdä siitä lapsille yhteinen huone, jossa molemmilla olisi hyvin tilaa nukkua ja leikkiä. Väliseinän poistuttua huoneesta tulikin ihanan avara kolmen ikkunan huone, johon tulee valoa monesta eri suunnasta ja jonne on ollut helppo suunnitella sisustusta koska tilaa on niin hyvin.

Toinen puoli lastenhuoneesta on nukkumanurkkaus ja lapsethan nukkuvat meillä nykyään samassa huoneessa. Välillä nukutus on oma haasteensa ja lapset saattavat kikatella keskenään kauankin ennenkuin saadaan heidät unille, mutta pääosin tämä on toiminut tosi hyvin eikä vanhan väliseinän kaataminen kaduta. Ja heille on selkeästi toisilleen toisistaan kovasti turvaa, kivempi nukkua yhdessä kuin yksin.

Huoneen toisesta puoliskosta tulikin sitten leikkimisnurkka, jonne sijoitettiin hyllyjä, leluja ja muita kalusteita. Saatiin myös Suomen Voimistelutuotteelta käyttöömme heidän valmistamiaan tuotteita ja ollaan niitä tässä jo tovi ehdittykin testailemaan. Saamamme puolapuut oli kyllä niin kiva lisä lastenhuoneeseen ja meillä poika onkin jo aktiivisesti päivittäin niissä kiipeillyt (ja niin se vaan pienempikin jo yrittää mukaan!) Lisäksi saatiin voimistelurenkaat, jotka kiinnitettiin kattoon mukana tulevilla kiinnikkeillä.

Meidän esikoisen ykköslaji on ehdottomasti juoksu (aina vauhdissa), mutta kiipeily ja kaikenlainen temppuilu on pikkuhiljaa alkanut kiinnostamaan nyt koko ajan enemmän. Pyritään yleensä aina aamupäivät ulkoilemaan, mutta sadepäivinä viihdytään välillä sisällä ja erityisesti silloin on kiva että oma lastenhuonekin mahdollistaa aktiviteetteja. Lisäksi on ollut kiva huomata, että monipuolinen lastenhuone myös takaa sen että lapset oikeasti viihtyvät siellä.

Löytyykö teiltä jo puolapuita ja voimistelurenkaita? Mitä olette tykänneet?

Yhteistyössä -  Suomen Voimistelutuote

1 kommentti:

  1. Nuo puolapuut on kyllä ihan hitti meidänkin supervilkkaalla pojalla!

    VastaaPoista